Podden Livslångt är en podd om livslångt lärande, som görs av svenska RISE – Research Institutes of Sweden, ett oberoende statligt forskningsinstitut.

Podden leds av Katarina Pietrzak, som är forskare i livslångt lärande. Hon möter olika gäster, ibland tillsammans med Carl Heath, utbildningsdirektör på RISE, och Lars Lingman, som leder RISE, och samtalar kring livslångt lärande. 

De har bland annat pratat med Anders Hultman under rubriken Föreningen gör dig till människa, med Cecilia Bjursell om hela livets lärande och med rektorn på en förskola på Värmdö utanför Stockholm, Maria Beukelmann, om hur grunden för det livslånga lärandet läggs varje dag för barnen i förskolan. Också Petri Salo från Åbo Akademi har deltagit i podden.

Det finns över hundra avsnitt att botanisera i för den som ännu inte hittat den här inspirerande och kunskapsladdade podden.

Lämna en kommentar

Du får gärna kommentera artikeln och diskutera i kommentarsfältet på ett respektfullt sätt. Vi förhandsmodererar alla kommentarer, och förbehåller oss rätten att inte publicera kommentarer som strider mot finländsk lagstiftning eller god sed.